2010:itt van!

2009.12.31. 21:25

Ez se semmi. 3 óra múlva a jelen már a múlté lesz. Most mindenki tömi magába a kocsonyát és issza a pezsgőt. 3 óra múlva már nosztalgiázunk erről az évről, és olyanokat mondunk, hogy tavaly fürödtem utoljára, tavaly óta nem voltam wc-n.Sok minden történt ebben az évben. Nagy válság, 3 új NFS, 2 gta kiegészítő, elindult az oldal, sok jó (és kevésbé jó )film kijött a mozikba. 2012 szerint már csak 2 évünk van hátra, Distric9 szerint űrlények lebegnek a Földön, Paranormal Activity szerint minden szar elkergeti az álommanókat.Reméljük, hogy 2010 sem késlekedik ilyen jó filmeket, játékokat, szerencsét, boldogságot hozni szerény Magyarországra!Ezúton szeretnék mégegyszer Sikerekben gazdag, B.U.É.K.-t kívánni. És hogy kedveskedjek valamivel, itt van több kis versike és két stuntvideó(tudom, ennyire kocka nem lehetek, hogy még mindig, és ilyenkor is a sa-mppon jár az eszem, aki egyébként szemfüles, észrevehet egy kis vendégszereplést :P):

A szesz hatalmas istene gyújtson világosságot elborult torz agyunkban, és az alkohol fényeskedjék tévútra futott alantas életünk csillagösvényén.
BUÉK!!!


Bukócső és pályagumi,
angyalkákon tangabugyi.
Fék, bal három, szemben árok!
Boldog Új Évet Kívánok!

 

Újév hajnalán megsúgom én néked,
nem lesz túl boldog az új éved!
Jönnek szépen, sorban
a bajok és a gondok,
de hogy Te ügyes vagy
és könnyedén megoldod!

és a linkek:

1.

https://www.youtube.com/watch?v=xtmMbklaaAA&feature=player_embedded

2.

https://www.youtube.com/user/stickmanLeo#p/a/u/0/1Ve1P5_a3W8

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamigame.blog.hu/api/trackback/id/tr601636063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása